Sukaldaritza AgroEkoLogikoan Ikastaroak
Sukaldaritza jasangarri eta naturalean trebatzeko tailer praktikoak dira, iraupen eta eduki ezberdinak dituztenak. Honekin batera, sukaldeak eremu eraldatzaile bezala duen potetzialtasuna ezagutu eta klabe horretan pertsonaka ahalduntzea dute helburu.
Sukaldaritza Agroekologikoa sustatu nahi duten erakunde eta eragailei zuzenduta; guraso elkarteak, kontsumo taldeak, gaztelekuak, ludotekak, GGKEak, eta sukaldaritza jasangarri eta osasungarrian gaitasunak garatzeko nahia duen pertsona orori zuzenduta.
Sukaldaritza Agroekologikoan ikastaroa antolatzeko edo bertan parte hartzeko interesa izan ezkero, jarri nirekin harremanetan.
Informazio gehiago hemen: KOXINATU eskuorria
Cursos de Cocina AgroEkoLógica
Se llevan a cabo mediante diversos talleres de cocina natural y sostenible, con diferentes contenidos y duración. Además de la capacitación en cocina, se trabaja sobre el potencial transformador de la cocina agroecológica, adaptado a las necesidades particulares de cada grupo y/o personas.
Dirigido a organizaciones y agentes que quieran promover la cocina saludable y agroecológica; asociaciones madres/padres, grupos de consumo, gazteleku, ludoteca, ONGD, y a cualquier persona que quiera desarrollar capacidades en cocina sostenible y saludable.
Si deseas organizar o participar en un curso de Cocina Agroecológica, ponte en contacto conmigo.